dijous, 20 de desembre del 2012

Cantada de Nadales de l'Escola Gil Cristià al Castell de La Selva

Entre les diferents activitats de Nadal promogudes des de l'equip docent de l'Escola Gil Cristià hi ha una gran cantada de Nadales a la sala d'actes del Castell de La Selva del Camp. Diferents grups del centre interpretaran en aquest espai privilegiat de La Selva les cançons de Nadal que han treballat les darreres setmanes. Aquest acte és obert a totes les famílies que desitgin assistir-hi. La cantada és prevista divendres, 21 de desembre, a les 9:30 h al Castell. Durant els darrers dies, les diferents classes de l'escola han anat interpretant diverses nadales a la porta principal de l'escola, davant dels familiars que esperaven la sortida dels nens i nenes.

També el divendres 21, ja als espais de l'escola, es farà l'acte del "cagatió", reservat a l'alumnat i el professorat, que servirà per acomiadar el primer trimestre i desitjar un bon Nadal i unes bon any a tothom. Podeu consultar els actes previs al Nadal que ha organitzat l'AMPA en una de les entrades d'aquest bloc en què es parla dels "Tallers de Nadal".

Us recordem que l'AMPA de l'Escola Gil Cristià col·laborarà un any més amb el Parc de Nadal de La Selva del Camp i que podeu participar-hi com a voluntaris: només cal que us poseu en contacte amb l'AMPA per a col·laborar en alguns dels torns previstos.