divendres, 21 de desembre del 2012

L'escola culmina el Nadal amb la cantada de nadales al Castell



L'alumnat de l'escola, l'equip docent i un bon nombre de famílies han omplert aquest divendres, 21 de desembre al matí la sala d'actes del Castell de La Selva del Camp amb l'acte de cantada de nadales. Tots els grups de l’escola han interpretat una cançó que han estat preparant durant les darreres setmanes, en un acte molt multitudinari.

Els primers a actuar quan faltaven uns minuts per les 10:00 h han estat els infants de P3, P4 i P5, que han interpretat “Seguint l’Estrella”. Les actuacions següents han estat “Nadala menorquina” (1r i 2n), “On vas pare?” (2n), “Cançó de bres per a una princesa negra” (3r), “Dolça nit de Nadal” (4t), “Sense tu: nadala” (5è) i “Feliz Navidad” (6è). Durant tota aquesta setmana els diferents grups han interpretat les seves nadales a l’entrada principal del centre coincidint amb la presència dels familiars a les hores de sortida de l’escola.

L’Escola Gil Cristià, amb la col·laboració de l’AMPA del centre, ha organitzat les darreres setmanes diversos tallers nadalencs oberts a l’alumnat i les seves famílies. La celebració del Nadal a l’escola finalitzarà avui amb una cagada del tió conjunta per a l’alumnat i l’equip docent de l’escola.