dijous, 28 de març de 2013

Informació preinscripcions P3 Gil Cristià


Benvolguts/des,

Ens adrecem a vosaltres per fer-vos cinc cèntims de la situació actual relativa a la nostra escola. 

Un cop passat el període oficial de preinscripció escolar, i malgrat el mandat sorgit del Parlament de Catalunya el passat 14 de març, hem comprovat que el Govern ha decidit no obrir encara la preinscripció per al P3 de l'Escola Gil Cristià i Arbós.

Davant d'aquest fet, des del Grup de Treball de l'Associació de Mares i Pares en els darrers dies hem fet gestions informatives amb famílies amb infants susceptibles d'inscriure's a P3 perquè facin constar oficialment la seva voluntat de tenir com a primera opció el nostre centre.

Hem aconseguit aplegar un mínim de 12 infants candidats a venir al P3 de l'escola el curs que ve, i continuem fent gestions per aconseguir més nens. Us volem animar a ajudar-nos i us demanem que, si coneixeu famílies amb infants en edat d'escolaritzar a P3 no deixeu d'oferir-los la possibilitat de sol·licitar inscriure's a l'Escola Gil Cristià. Caldria en primer lloc que emplenessin la instància que tenim elaborada des de l'AMPA i la presentaríem a les instàncies oficials. Ja tenim una dotzena de famílies engrescades amb el projecte de la nostra escola i això ens dóna garantia de continuïtat al projecte educatiu de qualitat que tenim engegat. Estem convençuts que si apleguem vora una quinzena de nens tindrem els arguments i la força perquè s'acabi obrint el P3 per al curs que ve.

No deixeu d'animar tothom a continuar endavant. L'escola és més viva que mai i som molt a prop d'aconseguir-ho.

Moltes gràcies i ja sabeu que podeu afegir-vos al grup de treball en qualsevol moment.

Una abraçada i endavant!


Grup de treball de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns el teu comentari: