dissabte, 12 de gener de 2013

No al possible tancament de la línea de P3 de l'escola Gil Cristià (II)


Tal i com us vam informar en l'entrada anterior, l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Gil Cristià de la Selva del Camp us facilita un formulari per fer arribar als responsables la nostra disconformitat envers el possible tancament de la línea de P3.

Tan sols heu de posar el vostre mail i prémer el botó "Envia el missatge". Automàticament s'enviarà un correu a la Sra. M. Àngels González, directora de Serveis Territorials de Tarragona. Si és la primera vegada que utilitzeu la plataforma "Oiga.me" rebreu un correu per verificar la vostra identitat.

El contingut del correu que rebrà la responsable de SSTT és el següent:

Benvolguda Sra.,

El motiu de la present és comunicar el nostre desacord pel possible tancament de la línia de P3 a l’escola Gil Cristià i Arboç comunicada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Considerem que aquesta decisió afectarà  a:

  • L'organització interna de l'escola.
  • Al número de mestres, insuficient, per atendre correctament als nostres fills/filles.
  • La logística de les famílies que volen matricular als germans petits a P3, hauran de traslladar també als grans a un centre diferent amb la seva afectació.
  • La degradació progressiva de l’edifici.

Tenint en compte que actualment La Selva del Camp disposa de dues escoles públiques, amb un P3 a cadascuna i que la decisió de tancar el P3 a l'escola Gil Cristià ve acompanyada de la reobertura d'un grup de P3 a l'escola Abel Ferrater, creiem que la sol·lució més equitativa seria mantenir una línea a cada escola, no la d'afavorir-ne una en detriment de l'altra. Hem triat aquesta escola pel seu component familiar i el seu projecte educatiu i en volem continuar gaudint. 

Per aquest motiu us adrecem aquesta carta, esperant que desde SSTT es vetlli per proporcionar a tot el poble una oferta educativa suficient però amb una distribució equilibrada dels alumnes, que es tingui en compte les necessitats i demandes de les famílies afectades, les que les recolzen per solidaritat, al personal docent i no docent, a l’equip directiu i a l’AMPA.

Esperem el més aviat possible una resposta per fer possible la matriculació dels nostres fills a l'escola desitjada.

Atentament,


Escriu aquí el teu correu electrònic 
oiga.me